Το “Studios Kolios” βρίσκεται στο πανέμορφο νησάκι της Χαλκιδικής, την Αμμουλιανή, 300 μέτρα έξω από τον οικισμό, πριν την διασταύρωση για Αγ. Γεώργιο – Αλυκές.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση (παλαιότερα ονομαζόταν για όσους θυμούνται: Ενοικιαζόμενα Δωμάτια ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ) που από το 1985 έως και σήμερα προσφέρει ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες της.

Τα μεγάλα μπαλκόνια του πάνω ορόφου έχουν θέα την θάλασσα στα 40m και  στο βάθος ξεπροβάλλει επιβλητικά ο Άθως.

Η αυλή στο ισόγειο με όμορφα λουλούδια και δέντρα δημιουργεί μια οικειότητα και άνεση.

Τα δωμάτια διαθέτουν:

Air Condition, TV, κουζινάκι μερικώς εξοπλισμένο με ψυγείο και WC, μπορούν να φιλοξενήσουν από 2-4 άτομα.

Αλλαγή σεντονιών κατόπιν συνεννόησης. Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Parking σε αλάνα.

Η καθαριότητα, ο σεβασμός του χώρου και η τήρηση των ωραρίων κοινής ησυχίας αποτελούν βασική μας αρχή.

Το νησί διαθέτει Ιατρείο και φαρμακείο. Για φαγητό και ποτό υπάρχουν επιλογές για όλα τα βαλάντια. Επίσης μπορείτε ν’ απολαύσετε το μπάνιο σας σε παραλίες με πεντακάθαρα νερά. Από τις πιο αγαπημένες, η παραλία του Αγ. Γεωργίου με γραφική ομορφιά και η Μεγάλη Άμμος.

Αυτό το καλοκαίρι επιλέξτε την Αμμουλιανή για τις διακοπές σας.

Σας περιμένουμε!

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Στην Αμμουλιανή θα βρείτε κάποιες από τις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής. Αλυκές, Καραγάτσια, Μεγάλη Άμμος και Αη Γιώργης είναι μόνο μερικές από αυτές. Οι περισσότερες είναι οργανωμένες, όμως διατηρούν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Ενοικιάζοντας κάποια βάρκα μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε απομονωμένες παραλίες που βρίσκονται διάσπαρτες τόσο στην Αμμουλιανή, όσο και στα κοντινά νησάκια Δρένια. Η ψιλή χρυσαφένια άμμος και τα γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικά για βουτιές, ψάρεμα ή καταδύσεις, δικαίως κάνουν την Αμμουλιανή «το κρυφό διαμάντι της Χαλκιδικής».

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Το Αγιο Όρος ή όπως ονομάζεται επίσημα Ιερά Κοινότης Αγίου Όρους είναι μία "Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία" εντός της Ελλάδας, (ίσως μοναδική στο κόσμο, με εξαίρεση τη κοσμική Λάσα του Θιβέτ), στην χερσόνησο του Αθω της Χαλκιδικής στην Μακεδονία, που θεωρείται κέντρο του Ορθόδοξου μοναχισμού.

Αναψυκτήριο του Θωμά

Στην παραλία του Αη Γιώργη, ακριβώς κάτω από το εκκλησάκι θα βρείτε το αναψυκτήριο του Θωμά.

Σας περιμένουμε

Κάποιοι λένε, πως αν έρθεις μια φορά, σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες…

Φωτοθήκη

Σας περιμένουμε στο Studios Kolios

Στοιχεία Επικοινωνίας